Servis mapa

Skip navigation.

BosnaFolk

SERVIS mapa


Knjiga gostiju

Hvala što ste posjetili moju stranicu. Vaše komentare možete ostaviti u knjizi gostiju- kliknite na desni meni ili na gornji broj 1. Knjiga je urađena sa skriptom Lazarus Guestbook, čijem autoru sam pomogao sa bosanskim prijevodom.

Kontakt formular: pošalji poruku direktno sa stranice

Brz i lak način komunikacije bez upotrebe tvog e-mail programa.

Linkovi: posjeti druge stranice

Linkovi koje sam objavio su veoma različiti, ima ih dosta od mojih prijatelja na internetu, neki su vezani za moj rodni grad, neki za neke moje druge interese.

Pitanja: Malo o autorskim pravima i tehnologiji s kojom je urađena ova stranica.

Uobičajena pitanja koja su posjetioci postavljali mogu se pročitati na ovoj stranici. Kako je BosnaFolk dobila novi dizajn slijedi par riječi o tehnologiji korištenoj za izradu ovog dizajna koji će mi nadam se služiti duže vrijeme.
Kao najveću izmjenu sam napravio mapu dnevnik ili popularno rečeno blog, s kojom će cijela stranica dobiti mnogo na dinamici, jer su dosadašnji sadržaji bili statični, tj. napravljeni kao statične html stranice. Pored bloga novina je i fotoblog koji se nalazi u mapi mozaik pod imenom Slikoljublja.
Budućnost interneta kao i web dizajna počiva na standardima, koji treba da razgraniče formu i sadržaj stranice. Standard je set pravila koja određuju kakav izgled nešto na internetu treba da ima, koju funkciju to nešto posjeduje i šta ustvari to nešto znači. Stranicu sam napravio po svim standardima XHTML jezika, koji koristi XML gramatiku i sintaksu i riječnik HTML. Pored toga je veoma zanimljivo bilo korištenje CSS u izradi layout-a ove stranice. Rezultat je ova stranica, za više o gore navedenom pritisni na XHTML, CSS i 508 linkove koji se nalaze sasvim na dnu stranice.

Teme za PC.

Ako koristite duže vremena kompjuter a Microsoft teme za podlogu monitora su vam postale dosadne pripremio sam nekoliko tema na temu Bosne. Za početak sam odabrao slike koje sam napravio u Banjaluci.

Booking: BosnaFolk Booking

Uljepšajte Vaš kulturni aranžman sa orkestarom BosnaFolk-a. Muziku za vaše proslave, svadbe, fešte nije teško naći. Zavirite u desni menu, pošaljite poruku na našu adresu i brzo ćemo Vam odgovoriti. Stranica je na danskom i bosanskom jeziku.

Mapa sajta

Ova mapa ima za cilj da olakša navigaciju i otkriva strukturu stranice. Osnovne mape BosnaFolka se mogu otvoriti koristeći tastaturu ako istovremeno pritisneš tipku Alt i odgovarajuće slovo, a nakon toga pritisneš enter.

Ključ je sljedeći:

  • K — Početna
  • M — Mozaik
  • S — Sehara
  • B — Banjalučka
  • P — Putevi
  • Z — Servis
Vrh stranice
But at least partially designed by a mainstream celebrity will cause many of those critical of the replica watches to nearly short circuit in a commenting frenzy. While breitling replica sale obvious that this piece is going to be geared towards the mainland UK market, I think this can be seen as a viable men watch in the Western market as well. Les Artisans de replica watches sale make other models in even more limited production runs, but my point is to demonstrate that at the end of the day, these are products that will appeal to the replica watches uk who just likes the concept, is attracted to the watch, and for whom the cost of this watch is as rolex replica as the percentage. Personally, I think it looks great, and even considering how many rolex replica uk the aBlogtoWatch team sees every day.