Skip navigation.

BosnaFolk

SERVIS mapa  Upiši se

Subota, 24. August 2019 16:31   | Dosadašnji prilozi: 89
79.Napisao je Elmir
Napiši komentar Napiši e-mail Tuzla | četvrtak, 26. Mart 2009 08:13
Zahvaljujemo se vlasniku ove stranice na ovakvoj ideji, jer smatram da nas ima dosta koji se radom u Kulturno umjetničkim društvima bavimo očuvanjem kulturne baštine BiH i želimo da što više saznamo o našim običajima, sačuvamo ih i prenesemo na naše potomke.
Ovo je idealna ideja za to!

S poštovanjem,

KUD "ŠEHER" PASCI-TUZLA
78.Napisao je Bakir Hajic
Napiši komentar Napiši e-mail http://www.hajic.dk | Nedjelja, 22. Mart 2009 16:44
Bez komentara ja znam tko je
vlasnik stranice i duzno postovanje.
Svaka cast.
Pozdrav od supruginog brata i njegove familije.
77.Napisao je Amila
Napiši komentar Napiši e-mail france | Petak, 6. Mart 2009 17:20
pozdrav svim Bosancima sirom svijeta
odusevljena sam sa ovom stranicom i jako volim sevdalinke jel mi moze neko pomoci da nadjem pijesmu DJULSA imam tekst a neznam melodiju
jako mi se svidja ta pijesma a prvi put sam je procitala bas tu kod vas nastavita tako super ste
76.Napisao je Sandra
Napiši komentar Napiši e-mail Sombor | četvrtak, 29. Januar 2009 17:27
Stvarno ste super i baš mi se sviđa Vaša stranica, samo nastavite tako. Pozdrav iz Sombora od Vogošćanke
75.Napisao je ahmedin
Napiši komentar zenica | četvrtak, 15. Januar 2009 16:25
Prije svega pozdravljam vas. Ovo sto imate zaista vrijedi.Ja igram folklor 10god.u zenickom drustvu ANSAMBL BOSNIAFOLK.Volio bi da se javite da ostvarimo kontakt a mozda i saradnju.FOLKLOR I PJESMA SEVDALINKA JE NESTO PRELIJEPO i ne moze se opisat nego samo osjetit.Vasa stranica mi je puno pomogla u mom skolovanju za koreografa trebao mi je tekst pjesmeˇPODJI KOLOˇ.ZELIM VAM PUNO SRECE I USPJEHA
74.Napisao je Meša Brničanin
Napiši komentar | četvrtak, 8. Januar 2009 21:09
Upucujem rijeci zahvalnosti vlasniku sajta koji me je udostojio svojim odgovorom i s kojim sam uspostavio prijateljski kontakt.
73.Napisao je gost
Napiši komentar Posjeti web stranicu  | četvrtak, 8. Januar 2009 10:22
Pozdrav svima!odlicne stranice, posetite i nasu http://www.forumpricaonica.com
72.Napisao je Meša Brničanin
Napiši komentar Napiši e-mail Prijepolje | Nedjelja, 4. Januar 2009 16:44
Poštovani prijatelji,
zadovoljstvo mi je što sam "zalutao"na ovu stranu. Imam 57 g i cio život sam posvjetio kulturi i umjetnosti i očuvanju kulturne baštine bez obzira čija je a iskreno u posljednjih skoro 20 na pronalaženju i čuvanju običaja i tradicije Bošnjaka u Sandžaku... Ne bih o tome, već bih želio i da vi meni pomognete a i ja vama kroz saradnju. Naime, uskoro ću otvoriti svoj sajt koji će se baviti naukom kulturom i umjetnišću. Sajt će pratiti radio internet pa mi je potrebna muzika , izvorna narodna pjesma i sevdalinka kao i instrumentali pjesama koje sam primjetio da imate. Ako treba da se plati da snimim sa vašeg sajta recite. O meni pročitajte, ukucajte moje ime. >Hvala unaprijed a redakciji želim da ova stranica bude sto posjećenija a možda bi mogli nešto u tom domenu i sarađivati. Ja nemam iskustva sa ovim novim tehnologijama i komunikacijama ali imam mladih drugara pa će mi pomoci. Oprostite što zauzeh prostor. Ovakve stranice su odmor za dušu. Vašim članovima i posjetiocima želim svako dobro.
71.Napisao je Zdenka i Mirko
Napiši komentar Napiši e-mail Maribor | četvrtak, 9. Oktobar 2008 12:13
Drago nam je što smo slučajno naletjeli na ovu stranicu, tražeći tekstove i note bosanskih sevdalinki. Prekrasna zbirka, odličan dizajn, vidi se, da je uloženo pregršt ljubavi, truda i nostalgije.
Sve najbolje,
Zdenka i Mirko
70.Napisao je Ivica
Napiši komentar Napiši e-mail | Utorak, 23. Septembar 2008 00:50
Ne volim nigde da vidim stvari posmatrane samo iz jednog ugla, ali sam vec navikao da na nasim prostorima jedna ista stvar uvek ima po vise verzija, a ni trunke truda da ih objedini. Ako zanemarim to, a ovo nije prvi, niti ce biti poslednji sajt gde cu tako nesto morati zanemariti, sajt je fenomenalno odradjen, sve cestitke i pohvale za jedan ovakav skup narodnog blaga, i prava je steta sto se vise ovakvih sajtova ne nalazi na internetu.
Sve najbolje.

Ova knjiga gostiju je otvorena u septembru 2005. Stara knjiga sa blizu 300 upisa se može naci na adresi http://36795.iboox.com.

  proslaProšla strana   Slijedeca stranaiduca


Vrh stranice
The fonts handbags replica engraved on the gucci replica handbags bag are very hermes replica handbags. Most of the Louis Vitton products are engraved with replica handbags or “Made in Spain” or even hermes replica .